2020-07-09

Neįtikėtinai skanus bulvių receptas, kuris sužavės visą jūsų šeimą

Dalinamės skaitytojos Inesos atsiųstu receptu, kuris turėtų sužavėti jūsų šeimą.

Reikės:

  • bulvių
  • mėgstamos mėsos
  • svogūnų
  • aliejaus
  • juodųjų pipirų
  • druskos
  • vandens

Paruošimas:

  1. Pirmiausia nulupame bulves. Geriau renkamės daugmaž vienodo dydžio bulves, nes jos bus gaminamos nepjaustos.
  2. Tuomet svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais, truputį suspaudžiame rankomis.
  3. Pasirinktą mėsą supjaustome stambiais kubeliais.
  4. Įkaitiname keptuvę ant didelės ugnies. Pilame aliejų.
  5. Apkepame mėsą iš kiekvienos pusės, kol atsiras auksinės spalvos plutelė.
  6. Tada dedame bulves prie mėsos. Apkepame jas ant maksimalios ugnies kol pagels.
  7. Paskui, kai jau bulvės apkepa, dedame druską, pipirus bei svogūnus. Užpilame vandeniu iki kraštų (maždaug 250-300 mililitrų).
  8. Sumažiname ugnį, uždengiame dangčiu ir troškiname ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 25-30 minučių.
  9. Serviruojame dideliame dubenyje, pabarsome žalumynais ir patiekiame.

Skanaus 🙂

 

Jei ir jūs turite receptą galite pasidalinti juo su mumis, atsiuntę mums el.paštu info@ltdiena.lt

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap