
Dalinamės skaitytojos Nijolės atsiųstu receptu. Puikūs keksiukai, kurios paragavę pakeisite savo nuomonę, jog tokios išvaizdos desertas gali būti tik saldus.
Keksiukus galėsite pasiimti kartu su savimi į išvykas, keliones ir piknikus.
10 keksiukų reikės:
- 4 kiaušinių
- 4 v.š. graikiško jogurto
- 2 v.š. sviesto
- 3 v.š. miltų
- 100 g. kumpio
- 100 g. sūrio
- 1/2 stiklinės šaldytų žirnelių
- 1/2 stiklinės konservuotų kukurūzų
- Saujos šviežių petražolių
- 1/2 a.š. druskos
- 1/4 a.š. pipirų
Gaminame:
- Dubenyje išmaišome kiaušinius su graikišku jogurtu ir lydytu sviestu.
- Į masę įmaišome miltus.
- Kumpį supjaustome gabalėliais, sūrį sutarkuojame.
- Į tešlą dedame kumpį, sūrį, žirnelius, kukurūzus, smulkintas petražoles,druską ir pipirus. Gerai išmaišome.
- Tešlą dedame į keksiukų formeles.
- Kepame 180 laipsnių orkaitėje 25 minutes, Pagaliuku patikriname, ar vidus iškepęs.
Skanaus!
Dėkojame skaitytojai Nijolei už jos receptą. Jei ir jūs norite pasidalinti, atsiųskite mums receptus el. paštu info@ltdiena.lt
Jus taip pat gali sudominti
Obuoliai karaliauja ir žiemą: jų nauda organizmui ir patarimai
Naujuosius metus pradėkite ypatingai – namiškius nustebinkite vėlyvaisiais pusryčiais
Skanūs ir be alkoholio: nealkoholiniai kokteiliai pakeliui į Naujuosius metus